The Phoenix Project Game

Let’s play!

In 1 dag nemen onze Training Heroes jouw team mee in de volgende onderwerpen:

 

  1. Visualiseren van de workflow
  2. De kracht van kennisoverdracht
  3. De waarde van automatiseren
  4. De kracht van een gefocust, multidisciplinair team

 

Het spel wordt gespeeld met 9-12 deelnemers en bestaat uit 4 rondes. Iedere ronde worden de deelnemers losgelaten met een opdracht, die ze samen zelf uit moeten voeren. Dit zorgt voor een flinke dosis chaos en hectiek, maar naarmate het spel vordert, ervaart het team de kracht die ze samen hebben. Na elke ronde is er namelijk ruimte voor (zelf)reflectie, waar ook handvatten worden gegeven voor de volgende ronde. Deze game vergroot de awareness binnen je team: de spelers zullen ervaren dat ze met de juiste mindset, samen zeer succesvol kunnen zijn.

Natuurlijk kan de game worden aangepast aan de wensen van jouw organisatie. De spelregels veranderen niet, maar we verleggen dan de focus. Bijvoorbeeld naar DevOps, of misschien wel naar Test Automation.

De winnaar van The Phoenix Project Game is bij voorbaat al bekend: jouw organisatie!

 

DevOps Engineer nodig?

Jij staat voor een uitdaging op het gebied van Development of Operations? Misschien wel op beide gebieden, of is jouw uitdaging meer van culturele aard?

Top! Wij gaan deze uitdaging graag samen met jou aan. Waarschijnlijk kunnen we je helpen, maar hoe weten we nu echt nog niet precies. Laten we eerst maar eens om tafel gaan en een goede kop koffie drinken. Dan kun jij ons een helder beeld schetsen van jouw situatie. En dan bekijken wij welke van onze opties voor jou interessant zijn!

S0L1D warning
februari 12, 2018 DevOps volgens S0L1D Heroes

Voordat we meteen met de deur in huis vallen door te vertellen wat DevOps volgens S0L1D Heroes is, nemen we je mee in het ontstaan van DevOps en de naam DevOps. Zelfs de meeste DevOps Engineers of DevOps Coaches kennen het originele verhaal niet. Jij straks wel ;-)


E-mail whitepaper