Consulting

Hulp nodig bij een technisch vraagstuk? Continious Integration of Continious Delivery? Onze Consultancy Heroes helpen je met liefde.

Wij ademen Continious, dus ook bij hulpvragen op het gebied van Continious Deployment, Continious Monitoring en Continious Testing:
Vlieg een S0L1D Hero in!

Onze consultants gaan op een eigentijdse manier op zoek naar het antwoord op jouw vragen. Volgens ons kan dit maar op 1 manier: het hele team moet worden betrokken en zijn input kunnen leveren.

Verwacht van ons dus geen interview met standaard vragen en vervolgens een eenzijdig advies. Wij betrekken je hele team en zorgen zo voor duurzame, breed gedragen oplossingen.

 

S0L1D Consulting Consultancy

DevOps Engineer nodig?

Jij staat voor een uitdaging op het gebied van Development of Operations? Misschien wel op beide gebieden, of is jouw uitdaging meer van culturele aard?

Top! Wij gaan deze uitdaging graag samen met jou aan. Waarschijnlijk kunnen we je helpen, maar hoe weten we nu echt nog niet precies. Laten we eerst maar eens om tafel gaan en een goede kop koffie drinken. Dan kun jij ons een helder beeld schetsen van jouw situatie. En dan bekijken wij welke van onze opties voor jou interessant zijn!

S0L1D warning
februari 12, 2018 DevOps volgens S0L1D Heroes

Voordat we meteen met de deur in huis vallen door te vertellen wat DevOps volgens S0L1D Heroes is, nemen we je mee in het ontstaan van DevOps en de naam DevOps. Zelfs de meeste DevOps Engineers of DevOps Coaches kennen het originele verhaal niet. Jij straks wel ;-)


E-mail whitepaper
S0L1D Heroes
maart 12, 2018 Zo leg je de basis voor een High Performing team

High Performing team, ik zie de term steeds vaker voorbijkomen. Het fenomeen bestaat al veel langer want wat men eigenlijk met een High Performing team bedoelt, is een team dat ├ęcht effectief is. Een team dat voor elkaar klaar staat, door dik en dun. Een team dat continu bezig is om zichzelf te verbeteren. Zowel ieder individueel teamlid, als het team als geheel.


E-mail whitepaper