Coaching

Onze gecertificeerde Coaching Heroes komen snel tot de kern van het probleem binnen jouw team of organisatie. Zonder meteen technisch te worden, vragen we ons eerst af hoe het eigenlijk staat met jullie cultuur. Hoe is de chemie binnen het team? Hoe gaan jullie om met feedback? En is iedereen in staat om feedback te geven?

Door uitstekende coaching, vergroten we de awareness en creëren we die cruciale, juiste mindset binnen jouw DevOps team.

We bieden:

  • 1-op-1 coaching
  • Teamcoaching
  • Intervisie met je team, maar ook interventies
  • Workshops
  • Specifieke trainingen

 

 

S0L1D Coaching

DevOps Engineer nodig?

Jij staat voor een uitdaging op het gebied van Development of Operations? Misschien wel op beide gebieden, of is jouw uitdaging meer van culturele aard?

Top! Wij gaan deze uitdaging graag samen met jou aan. Waarschijnlijk kunnen we je helpen, maar hoe weten we nu echt nog niet precies. Laten we eerst maar eens om tafel gaan en een goede kop koffie drinken. Dan kun jij ons een helder beeld schetsen van jouw situatie. En dan bekijken wij welke van onze opties voor jou interessant zijn!

S0L1D warning
februari 12, 2018 DevOps volgens S0L1D Heroes

Voordat we meteen met de deur in huis vallen door te vertellen wat DevOps volgens S0L1D Heroes is, nemen we je mee in het ontstaan van DevOps en de naam DevOps. Zelfs de meeste DevOps Engineers of DevOps Coaches kennen het originele verhaal niet. Jij straks wel ;-)


E-mail whitepaper
S0L1D Heroes
maart 12, 2018 Zo leg je de basis voor een High Performing team

High Performing team, ik zie de term steeds vaker voorbijkomen. Het fenomeen bestaat al veel langer want wat men eigenlijk met een High Performing team bedoelt, is een team dat écht effectief is. Een team dat voor elkaar klaar staat, door dik en dun. Een team dat continu bezig is om zichzelf te verbeteren. Zowel ieder individueel teamlid, als het team als geheel.


E-mail whitepaper