Komt te voet gaat te paard
november 12, 2019

Workshop ‘Komt te voet, gaat te paard’ | 12 februari 2020

Met de workshop "Komt te voet, gaat te paard" krijg je inzicht in de grootste valkuilen die het  vertrouwen en de onderlinge samenwerking bemoeilijken. Met deze inzichten voorkom je under-performance, maar krijg je vooral ook handvatten aangereikt waarmee je snel het vertrouwen binnen het team kunt vergroten en zo de weg vrij maakt voor een high performing team. Want vertrouwen is de basis voor optimale samenwerking en het beste resultaat.

Vergroot het vertrouwen binnen jouw team en maak de weg vrij voor een high performing team

Hoe gaat het er binnen jouw team aan toe?

Spreekt men elkaar aan op gedrag of wordt feedback liever vermeden. En hoe wordt die feedback ontvangen? Luisteren teamleden naar elkaar of schiet men meteen in de verdediging? Zitten er frustraties en irritaties binnen het team en komen deze eerlijk op tafel of worden ze ontkend en liever van tafel geveegd?

Als je deze zaken herkent, dan is deze workshop echt iets voor jou.

Vertrouwen is de basis

Met de workshop “Komt te voet, gaat te paard” krijg je inzicht in de grootste valkuilen die het  vertrouwen en de onderlinge samenwerking bemoeilijken. Met deze inzichten voorkom je under-performance, maar krijg je vooral ook handvatten aangereikt waarmee je snel het vertrouwen binnen het team kunt vergroten en zo de weg vrij maakt voor een high performing team.

Want vertrouwen is de basis voor optimale samenwerking en het beste resultaat.

Doelgroep

Voor alle (Agile en Devops)coaches, Scrummasters, (Poject)managers, en teamleden die het vertrouwen binnen hun team willen vergroten.

Reserveren en kosten

Om je plaats te reserveren vragen wij een aanbetaling van 25,- die je bij Eventbrite kunt voldoen. De workshop wordt uitsluitend gegeven bij voldoende inschrijvingen. Bij 10 of meer deelnemers gaat de workshop door en ontvang je een factuur voor het resterende bedrag van 225,-. Wordt het gestelde minimum aantal deelnemers niet bereikt dan wordt de aanbetaling uiteraard teruggestort.

Eventbrite logo

P.S. Wij kunnen deze training ook als maatwerk voor jouw team verzorgen. Neem bij interesse contact met ons op.


s0l1d-heroes-performing-team-1200x510
oktober 17, 2018

High Performing team, ik zie de term steeds vaker voorbijkomen. Het fenomeen bestaat al veel langer want wat men eigenlijk met een High Performing team bedoelt, is een team dat écht effectief is. Een team dat voor elkaar klaar staat, door dik en dun. Een team dat continu bezig is om zichzelf te verbeteren. Zowel ieder individueel teamlid, als het team als geheel. Een team dat het gaaf vindt om nieuwe dingen uit te proberen om zo nog effectiever en efficiënter te worden.