Vlieg mee in onze S0L1D Heroes-wereld

In onze blogs nemen we je mee in de wereld van S0L1D Heroes. Waar denken we aan en wat vinden we interessante ontwikkelingen? Lees mee en maak verder kennis met ons, onze visie op DevOps en onze unieke werkwijze.


s0l1d-the-soft-side-1200x510
september 20, 2018 DevOps, the soft side

Waarschijnlijk weet je al wat DevOps is of heb je er wel eens van gehoord, want anders zou je hier op dit moment niet zijn. Wat veel mensen niet weten of wel weten maar onderschatten, is dat DevOps ook een zachte kant heeft. Met de zachte kant van DevOps bedoel ik alles wat niets met techniek, automatisering, software en hardware te maken heeft. Het is eigenlijk alles wat intermenselijk is. De communicatie, de samenwerking, het continue leer- en verbeterproces van zowel individuele teamleden als het team als collectief, en nog veel meer

S0L1D tester is dead
maart 8, 2018 The tester is dead, long live the tester

De IT ontwikkelt zich nog steeds in rap tempo. Nieuwe tools, methoden en technieken komen in razend tempo onze kant op. Daarbij worden de eisen van de gebruikers en consumenten ook steeds hoger. Het systeem of de software moet het altijd en vooral goed doen. IT wordt dan ook meer en meer gezien als een commodity. Net zoals water uit de kraan of stroom uit het stopcontact.

S0L1D devops-heroes
februari 16, 2018 Van hark naar waardeketens: De post-DevOps wereld

Als we kijken naar traditionele organisaties dan zijn die meestal volgens een mooi harkje oftewel een organogram ingericht. Een aantal operationele afdelingen met daarbij een aantal staf afdelingen. Een HRM afdeling, accountmanagement, productmanagement, marketing & communicatie, finance & control en ICT. Waarbij ICT ook nog eens uit allemaal verschillende afdelingen bestaat...

S0L1D business reptile
januari 12, 2018 Gewenst gedrag = loonsverhoging?!

Ja hoor, het is weer zo ver. Het laatste kwartaal van het jaar is aangebroken, dus tijd voor de beoordelingsgesprekken. Ik zie de posts op linkedin alweer voorbij komen. Heb jij het gewenste gedrag laten zien? Krijg jij nu wel die salarisverhoging?